Predstavitev knjige Čujte z menoj - Navdihi za delo in bivanje v paliativni oskrbi

9.3.2020 ob 11:00 Ljubljana Zdravje, Izobraževanja, Knjižne novosti

Celjska mohorjeva družba in dom sv. Jožef celje vabita v ponedeljek, 9. marca 2020, ob 11. Uri v knjigarno Celjske Mohorjeve na Nazorjevi ulici 1 v Ljubljani na literarno matinejo o knjigi Cicely Saunders Čujte z menoj - Navdihi za delo in bivanje v paliativni oskrbi.

Cicely Saunders je znana kot ustanoviteljica Hospica sv. Krištofa v Londonu in kot tista, ki je ogromno naredila za razvoj hospic in paliativne oskrbe po vsem svetu. Njena priljubljena knjiga Čujte z menoj je nastala na podlagi njenih 40-letnih izkušenj in je temeljno branje za vse, ki jih zanima gibanje za hospice in razvoj paliativne oskrbe. Nagovarja slehernega izmed nas: Ali sploh razumemo, kaj pomeni samo »biti ob nekom«?

Po izjemno uspešni mednarodni strokovni konferenci o izzivih dolgotrajne oskrbe, ki je februarja potekala v Celju, bodo izhodišča predstavili gostje: Irena Švab Kavčič, ravnateljica varstva starejših Dom sv. Jožef, mag. Mateja Lopuh, dr. med., vodja Centra za interdisciplinarno zdravljenje bolečine in paliativno oskrbo ter red prof. dr. Branko Klun, predstojnik Katedre za filozofijo Teološke fakultete Univerze v Ljubljani.

 


Pripete datoteke:

2020-03-09 Cujte z menoj.pdf