Super, super, super

Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška prireja srednješolski muzikal Super, super, super, ki bo v četrtek, 29. 1. 2015, ob 17. uri v dvorani Zavoda Antona Martina Slomška na Vrbanski 30 v Mariboru.

Še dobro, da imamo prijatelje. Njim lahko zaupamo, kje vse nas čevelj žuli. Staršem vendar ne moremo povedati, da so »ftrgani«. In prav o tem razglabljata Ida in Hana. No, pa tudi s profesorji ni vedno lahko. V srednješolskem delavniku so namreč prav ti središče dogajanja. Profesor Dd si pridobiva ugled na novem delovnem mestu, a dijaki mu prav kmalu pokažejo svojo navihanost. Seveda nimajo v mislih hudih posledic, ki so zaradi njihovega ravnanja na vidiku. Kako bi bila srednja šola šele dolgočasna brez prvih simpatij in že kar pravih ljubezenskih težav, zdrah in konfliktov ter povsem nepričakovanih preobratov! Vse to pa v prepletu lepih melodij in dveh sosedskih jezikov – slovenščine in nemščine.
Pogled in »prisluh« dovoljena in pravzaprav zaželena!

Dodatne informacije dobite na sedežu Zavoda Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru pri gospe Silvi Belšak na tel. št.: 0590/92 207 ali po e-pošti na naslovu: [email protected]