Prvi dan pouka na Škofijski gimnaziji A. M. Slomška

2.9.2013 ob 8:00 Maribor Zavod Antona Martina Slomška

Pred nami je nekaj novega, novo šolsko leto, za katerega vsi upamo, da bo polno lepih trenutkov in uspehov.

V kapeli Zavoda Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru bomo v ponedeljek, 2. septembra 2013, ob 7.00, obhajali sveto mašo. Ob 8.00 se bomo zbrali na ploščadi med gimnazijo in telovadnico, kjer bomo imeli besedno bogoslužje, ki ga bo vodil predavatelj pri predmetu vera in kultura duhovnik Jani Družovec. Nato nas bo nagovoril poslovni direktor mag. Andrej Flogie. V galerijskem prostoru pred knjižnico bo ob 10.30 odprtje razstave bivše dijakinje Klare Sipoš z naslovom Iz oči v oči s stvarstvom. Po kulturnem programu bodo dijakinje in dijaki odšli s svojo razredničarko ali razrednikom v matično učilnico, kjer si bodo podelili počitniške dogodivščine, seznanjeni pa bodo tudi z navodili za novo šolsko leto.

Dijakom, ki bodo v letošnjem šolskem letu nastanjeni v Dijaškem domu Antona Martina Slomška, bodo dobrodošlico zaželeli že v nedeljo, 1. septembra 2013. Sprejeli jih bodo vzgojiteljice in vzgojitelji z ravnateljico Lidijo Hamler. Pri njih bo to šolsko leto zaznamovano s sloganom: Bitje srca narekuje ritem življenja!

V Glasbeni in baletni šoli Antona Martina Slomška bo delitev urnikov individualnega pouka potekala v ponedeljek, 2. septembra 2013, ob 17.30. Z rednim poukom bodo nadaljevali v torek, 3. septembra 2013.

Dodatne informacije dobite na sedežu Zavoda Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru pri gospe Silvi Belšak po tel. 0590/92 -207 ali po e-pošti na naslovu [email protected].