Postna akcija iskreni.net z naslovom Family Love

13.2.2013 Slovenija Akcija, Družina, Post

Iz Zavoda iskreni.net sporočajo, da je zaživel slovenski mednarodni portal za zakonce z naslovom FamilyLove! Prva vsebina je prav postna akcija, ki je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku. Največja novost je, da je postni akciji dodano tudi socialno omrežje za zakonce, kjer si bodo le-ti lahko izmenjavali izkušnje in spodbujali drug drugega.

Ker gre za njihov prvi korak v tujino, so želeli, da je postna akcija izdelana na podlagi 5 jezikov ljubezni – tako kot ob njihovi prvi akciji leta 2011. Vsebine so posodobljene, zato k vključitvi vabijo tudi tiste, ki so akcijo opravljali pred dvema letoma.

Podrobnejša predstavitev postne akcije

Obnovita svoj zakon! Vzemita si 7 minut na dan za postno akcijo, ki prinaša naslednje izzive:

  • 40 simpatičnih in navdihujočih izzivov
  • aktualna vsebina
  • temelji na Svetem pismu
  • utrdita Pet jezikov ljubezni

V vsakem zakonu so potrebne spodbude. V tej postni akciji boste dobili kup idej, kako lahko zakoncu izrazite svojo ljubezen.

Vzemita si 7 minut na dan, da vaju vsakodnevna opravila ne bodo oddaljila drug od drugega.

Postna akcija je priložnost za nov začetek. Post niso samo odpovedi, ampak je tudi graditev boljšega in bolj ljubečega odnosa.

Poskusita nekaj novega, malce drugačnega! Za vaju smo za vsak dan pripravili zanimiv izziv.

S postno akcijo lahko na preprost in sodoben način vneseta svežino v svoj zakon. Želita spet čutiti metuljčke v trebuhu in poglobiti vajino ljubezen? Vzemita si 7 minut na dan!

Postna akcija vaju bo zbližala. Vsak dan nekaj novega za vaju.


Kako postna akcija poteka?

Vsak dan bosta prebrala kratek odlomek iz Svetega pisma, ki ga bosta lahko poglobila s kratkim (ali po želji daljšim) razmišljanjem. Vajinih 7 minut bosta zaključila s pogovorom o dnevni temi. Tisti, ki želite več, pa boste vsak dan lahko opravili še bolj aktiven in ustvarjalen izziv. Na voljo boste imeli tudi kratko molitev.


Navdihnila sta nas Sveto pismo in 5 jezikov ljubezni.

Delo z zakonci nam je tekom let pokazalo, kako pomembno je branje Svetega pisma. Sveto pismo navdihuje tako v najtežjih trenutkih kot tudi spodbuja v vsakdanjem življenju. Hkrati se ustvarjalci postne akcije zavedamo, kako pomembno je v vsakdanjem življenju zakoncu izraziti svojo ljubezen. Zato smo za podlago akcije uporabili knjigo Gary Chapman: 5 jezikov ljubezni.


Nikoli sam.

Družabni del spletne strani vama bo omogočil povezovanje tudi z drugimi pari. Lahko bosta delila svoje misli in razmišljanja, hkrati pa bosta dobivala spodbude od ostalih, ki so vključeni v postno akcijo.


Je preprosto, ker ni bilo lahko.

Dve leti izkušenj s postno akcijo in drugimi družinskimi programi iskreni.net, sodelovanje z različnimi mednarodno priznanimi strokovnjaki na področju dela z družino, stalno preizkušanje in izboljševanje programov ter povratne informacije družin – vse to je pripomoglo, da je ta program tako edinstven in uporaben. V postni akciji boste tako našli le najboljše vsebine in najbolj ustvarjalne naloge.


V pisarni, na kavču, na kuhinjski mizi ali v postelji.

FamilyLove je povsod: na domačem računalniku, mobilnem telefonu; vsebino si lahko natisnete. Poskrbeli bomo za to, da nikoli ne boste imeli izgovora, da ne bi uresničili vašega 7 minutnega izziva!