Miklavžev dobrodelni koncert

6.12.2013 ob 18:00 Maribor Zavod Antona Martina Slomška , Škofija Maribor

Zavod Antona Martina Slomška iz Maribora prireja Miklavžev dobrodelni koncert, ki bo v petek, 6. decembra 2013, ob 18.00 v Športni dvorani Zavoda Antona Martina Slomška na Vrbanski 30 v Mariboru.

Nastopajoči: Nuša Derenda, kantavtor in profesor nemščine ter angleščine na Škofijski gimnaziji Antona Martina Slomška Marko Grobler, dijakinja Ana Karneža, bivši in sedanji dijaki IL DIVJI, Mešani mladinski pevski zbor Škofijske gimnazije Antona Martina Slomška ter učenci in učitelji Glasbene in baletne šole Antona Martina Slomška.

Vstopnice je možno kupiti v Slomškovi knjigarni na Slomškovem trgu, v računovodstvu in na vseh enotah Zavoda A. M. Slomška uro pred prireditvijo ter pri dijakih Škofijske gimnazije A. M. Slomška. Izkupiček od prodanih vstopnic je namenjen za Šolski štipendijski sklad in dijake iz socialno šibkejših družin.


Dodatne informacije dobite na sedežu Zavoda Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru pri gospe Silvi Belšak na tel. št.: 0590/92 207 ali po e-pošti na naslovu: [email protected].