Trimesečni program za žalujoče

4.3.2021 ob 17:00 Ljubljana Duhovni program
Foto: Družina Foto: Družina

Program ponuja žalujočemu varno okolje, spoštljivo in čuteče poslušanje, prostor za svojo zgodbo bolečine in ljubezni, ki jo doživlja ob umrli ljubljeni osebi.

Vanj se lahko vključi vsak žalujoči, ko je minilo vsaj šest mesecev od izgube, pred tem pa so možni osebni pogovori. Več o programu na spletni strani Ignacijevega doma duhovnosti.

Začetek: četrtek, 4. marec 2021, ob 17.00, v živo v Ignacijevem domu duhovnosti v Ljubljani. Potrebna je predhodna prijava.

Za možnost predhodnega pogovora, več info in prijave kontaktirajte voditelja p. Ivana Platovnjaka na [email protected] ali 051 613 373.

Eden izmed odmevov na program za žalujoče, več odmevov na povezavi:

»Zelo moram pohvaliti prijetno in varno vzdušje z resničnim poslušanjem brez prekinitev in vmesnih pripomb ali vprašanj. Spremljevalno gradivo, vprašanja za pomoč pri analiziranju odnosa, žalovanja, razčlenitev zgodbe žalovanja na tri dele. Možnost poslušanja drugih zgodb in doživljanja drugih mi je odprlo nove dimenzije in me vodilo k sočutju brez presojanja ... Spodbuda k pisanju. Možnost, da sem lahko govorila o ljubljeni osebi, ki sem jo izgubila, o svojih najglobljih občutjih ... Nekdo moli zame in sama molim za druge ... Hvaležna sem za ta program in ga priporočam vsem žalujočim.«

(Mateja, izgubila moža pred tremi leti)