Srečanje za vse, ki žalujejo po izgubi ljubljene osebe

25.10.2015 ob 9:00 Ljubljana Življenje, Duhovni program

Je čas veselja in čas žalosti. Je čas solz in čas smeha. Je čas moči in čas nemoči. Je čas sejanja in čas žetve. (Prd 3)
Če je tudi iz vašega življenja odšel nekdo, ki vam je veliko pomenil, vam nudimo srečanje, na katerem lahko svojo bolečino in upanje podelite z drugimi. Tako lahko tudi čas žalosti postane čas milosti. (2 Kor 6,2)

Kje: Ignacijev dom duhovnosti (pri sv. Jožefu v Ljubljani)
Kdaj: v nedeljo, 25. oktobra 2015
(Zbiranje ob 9.00, celodnevni program, ob 16.00 sv. maša, potem še priložnost za druženje.)

Ne glede na to, kje živimo, imamo vsi/mnogi na tem planetu izkušnjo izgube nekoga, ki nam je blizu. Nekatere izgube nas prizadenejo bolj, druge manj. Nekaterih se zavedamo in jih "predelamo" tako, da žalujemo, drugih se ne zavedamo, a vseeno pustijo sledove v našem življenju.

Zavedamo se, da v taki izkušnji potrebujemo prostor, kjer smo sprejeti in razumljeni, brez predsodkov in navodil, kako moramo žalovati.

Zato smo pripravili za vse, ki žalujejo po izgubi ljubljene osebe (za otroke, mladostnike, starše in starejše) poseben dan, na katerem ne bo predavanj, bo pa druženje, pričevanje, izmenjava izkušenj in molitev. Srečanje je namenjeno otrokom, mladostnikom in odraslim. Za varstvo najmlajših bo poskrbljeno.

Zaradi lažje organizacije so prijave zaželene do 15. oktobra 2015 na e-naslov: [email protected]; ali tel. 041 586 192.