Šola Abram odpira svoja vrata že 20 let - vabilo na prvo srečanje

19.10.2017 ob 18:00 Ljubljana Duhovni program

19. oktobra bo na Gornjem trgu 21 v Ljubljani, potekalo prvo letošnje srečanje šole Abram, ki jo že od leta 1997 organizira Skupnost Emanuel.

Od filmskega igralca do duhovnika

19. oktobra začenjamo s šolo Abram, celoletno šolo za osebno, duhovno in misijonsko formacijo mladih, ki jo že od leta 1997 organizira Skupnost Emanuel.

Na prvem, odprtem večeru, ki nosi naslov Od filmskega igralca do duhovnika, bo naš gost Janez Rus. Pred leti je igral v cvitkovičevem filmu V leru, zdaj pa je župnik v Blagovici in odgovorni za misijon za mlade v Skupnosti Emanuel na svetovni ravni. Zaupal nam bo, kako je iz kinodvoran prišel v Cerkev, dvorano Božjega usmiljenja. Vsi maldi do 30 let vabljeni v očarljivo staro Ljubljano, na Gornji trg 21 (prostori sester HMP), kjer se bomo dobivali vsak četrtek od 18:00-21.00 ure. 

Preko slavilne molitve, kvalitetnih predavanj gostujočih predavateljev, pogovorov, adoracije (češčenja Najsvetejšega) in okusne malice bomo poglabljali duhovno življenje, osvetlili marsikatero aktualno in siceršnjo pomembno tematiko v Cerkvi in družbi, sklepali nova prijateljstva, s krepitvijo odnosa z Gospodom pa globlje osmislili svoja življenja in tako postajali pristni ter veseli Jezusovi pričevalci v svetu.  

Šola Abram na FB