Skupina za samopomoč ženskam po opravljenem splavu

15.10.2013 Slovenija Srečanje, Življenje

Oktobra v Zavodu ŽIV!M začnemo s skupinami za samopomoč in individualnimi terapijami. Skupini bosta dve: prva se bo srečevala ob torkih ob 20.00, druga pa ob sobotah ob 13.00. Posamezno srečanje bo trajalo 2 uri. Vsaka skupina se bo sestajala 2-krat mesečno. Prvo srečanje torkove skupine bo 15. oktobra 2013, sobotne pa 19. oktobra 2013. Praviloma bodo srečanja na prvi in tretji torek oziroma prvo in tretjo soboto v mesecu.

Zavod ŽIV!M, ki je bil ustanovljen pred dvema letoma, sestavljajo ljudje, ki verjamejo v nedotakljivost življenja od spočetja do naravne smrti. V okviru njihovih dejavnosti nudijo individualne terapije, strokovne pogovore in skupine za samopomoč ljudem, ki se srečujejo z neplodnostjo, izgubo otroka, neželeno nosečnostjo, splavom (UPN) in post-abortivnim stresom.Oktobra 2013 bodo v omenjenem zavodu začeli s skupinami za samopomoč in individualnimi terapijami.


Zavod ŽIV!M ima sedež na Trubarjevi cesti 82 v Ljubljani, dodatne informacije pa dobite na GSM: 040/577–468 ali po e-pošti na naslovu [email protected].