Silvestrovanje z brezdomci

31.12.2017 Ljubljana Prostovoljstvo

Društvo prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote tudi letos pripravlja tradicionalno, tokrat že 23. Silvestrovanje z brezdomci, ki bo potekalo 31. decembra 2017 v Študentskem domu Vincencij, Tabor 12, Ljubljana, s pričetkom ob 19. uri.

Brezdomce bomo kot vsako leto pogostili z večerjo, jim pripravili družabni program s tombolo, ob polnoči pa bomo skupaj nazdravili novemu letu. Na prireditev smo povabili tudi goste, ki nas podpirajo pri našem delu. Pričakujemo predsednika RS, g. Boruta Pahorja, predsednika državnega zbora, g. Milana Brgleza in varuhinjo človekovih pravic, go. Vlasto Nussdorfer, župana MOL, g. Zorana Jankoviča ter ljubljanskega nadškofa in metropolita msgr. Stanislava Zoreta. Vsak od gostov bo v nekaj besedah nagovoril brezdomce.

Ker želimo brezdomcem ponuditi domače in prijetno vzdušje, bo snemanje možno samo v zato določenem prostoru. Tudi fotografiranje bo omejeno in možno le po vnaprejšnjem dogovoru z nami.


Za dodatne informacije se lahko obrnete na Nušo Zavašnik iz Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote, tel. št. 040 346 487.