Programi v Ignacijevem domu duhovnosti v Ljubljani

9.11.2012 Ljubljana Duhovni program
Ignacijev dom duhovnih vaj Ignacijev dom duhovnih vaj

V Ignacijevem domu duhovnosti na Ulici Stare pravde 11 v Ljubljani v mesecu oktobru in novembru pripravljajo spodaj naštete programe. Vsak program se prične prvi dan ob 18.00 in se sklene zadnji dan okrog 14.00.


Duhovni vikend za žalujoče Žaluje tudi moje telo od 26. do 28. oktobra 2012

Voditelja: p. Ivan Platovnjak in ga. Mira Dobravec

Duševna in duhovna bolečina ob izgubi ljubljenega človeka se odraža tudi na telesu žalujočega. Rado pa se zgodi, da prav na telo pozabimo. Vsebina je primerna za vsakogar, ne glede na to, koga je izgubil in koliko časa je že minilo od takrat.


Duhovni vikend za fante od 2. do 4. novembra 2012

Voditelja: sh. Rok Bečan in p. Tomaž Mikuš

»Bog nam ni dal duha boječnosti, temveč duha moči, ljubezni in razumnosti.« (2 Tim 1,7) Kako razplameneti voljo do življenja, preizkusiti sebe in potrditi svojo vlogo v svetu? Za srednješolce, študente in mlade odrasle; ob sproščenem vodenju skozi meditacijo in izmenjavo izkušenj.


Moliti s srcem, dušo in telesom od 9. do 11. novembra 2012

Voditelj: p. Jože Roblek s sodelavci

Večina kristjanov enači molitev z razmišljanjem in govorjenjem. Ker takšna molitev ostaja le v glavi in v mislih, jo tudi hitro opustijo. Vikend omogoča izkustveno doživetje in spoznanje, da je človek v molitev vključen celostno.


Dodatne informacije in prijave so na voljo v Ignacijevem domu duhovnosti vsak delovni dan med 8.00 in 14.00 na tel. 01/232–20–77, GSM: 051/613–374, po e-pošti na naslovu: [email protected] ali na spletni strani.