Predstavitev programa letovanje na morju Slovenske karitas

9.8.2012 Portorož Karitas
Družina na plaži - vir - Biba leze Družina na plaži - vir - Biba leze

Vabilo na novinarsko konferenco

Pred župniščem na Cvetni poti 4 v Portorožu, bo v četrtek, 9. avgusta 2012, ob 10.00, novinarska konferenca, na kateri bodo predstavili programe letovanja Slovenske karitas. Na predstavitvi bodo sodelovali generalni tajnik Slovenske karitas Imre Jerebic, voditeljica programa Počitnice Biserov za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin Helena Zevnik Rozman ter prostovoljka – animatorka, ki sodeluje pri programu Počitnice Biserov.

V prvem delu bodo predstavili programe letovanj v Sončni hiši v Portorožu, ki se odvijajo skozi vse leto in so namenjeni socialno ogroženim družinam, starejšim in otrokom iz celotne Slovenije. Sledila bo predstavitev programa Počitnice Biserov, letovanja otrok iz socialno ogroženih družin. V zadnjem delu bo predstavitev prostovoljnega dela pri teh programih. Za zainteresirano javnost bo med 09.45 in 11.00 na kraju dogodka mogoče intervjuvati udeležence letovanja, ki bodo na voljo tudi za pogovor z novinarji.

Poročilo z novinarske konference


Dodatne informacije dobite pri Maticu Podržaju na Slovenski karitas, tel. 01/300–59–60/2, e-naslov: [email protected] ali na spletni povezavi: www.karitas.si.