Pogovori za dušo z mag. Dragom Tacolom

10.2.2022 ob 17:00 Slovenija COVID19, Dom sv. Jožef
Mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih. Mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih.

Dom sv. Jožef Celje vabi na srečanje skupine Pogovori za dušo z mag. Dragom Tacolom. Pogovori potekajo preko ZOOM aplikacije.

Živimo v času, ki je poln velikih sprememb, preizkušenj, negotovosti in zmedenosti, v času, v katerem smo med drugim obremenjeni s kompleksnimi posledicami pandemije covida-19. Vsi izzivi, obremenitve, preizkušnje, izgube in prikrajšanosti, s katerimi se soočamo, se odražajo v naši duševnosti, v našem doživljanju sveta in samega sebe, v odnosih z drugimi. Pripravljamo šest srečanj, ki so namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami, psihičnimi težavami, obremenitvami, stresom, posledicami epidemije covida-19… Srečanja so odprta za vse, ki imate interes in čutite potrebo po tovrstni podpori, pridružite se lahko v katerem koli terminu. Udeleženci boste pridobili znanja in veščine, ki vam bodo v pomoč pri sproščanju, notranjem umirjanju, spoprijemanju s tesnobo, strahom, zaskrbljenostjo, depresivnostjo, težavami s spanjem, pri uravnavanju svojih čustev, razvijanju sočutja in urejanju odnosov z drugimi ljudmi. Srečanja bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt z dolgoletnimi izkušnjami. Na srečanjih bo priložnost za pogovor in izmenjavo izkušenj med udeleženci.

Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije, kognitivno-vedenjski psihoterapevt

Termini srečanj:

  • četrtek, 10. februarja 2022, ob 17.00
  • četrtek, 24. februarja 2022, ob 17.00

V času ostrejših ukrepov zaradi epidemije Covid-19 in še posebej zaradi novega seva omicron, srečanja potekajo preko aplikacije zoom.

Prijavite se na [email protected] ali na 059 073 800 in poslali vam bomo “zoom povezavo”.