Pogovori za dušo – srečanja namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami

25.11.2021 ob 17:00 Celje Dom sv. Jožef, COVID19, Izobraževanja
mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih. mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih.

Dom sv. Jožef Celje vabi na Pogovore za dušo, srečanja, ki so namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami.

Pripravljajo šest srečanj, ki so namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami, psihičnimi težavami, obremenitvami, stresom, posledicami epidemije COVID-19. Odprta so za vse, ki imajo interes in čutijo potrebo po tovrstni podpori, pridružijo pa se lahko v katerem koli terminu.

Udeleženci bodo pridobili znanja in veščine, ki bodo v pomoč pri sproščanju, notranjem umirjanju, spoprijemanju s tesnobo, strahom, zaskrbljenostjo, depresivnostjo, težavami s spanjem, pri uravnavanju svojih čustev, razvijanju sočutja in urejanju odnosov z drugimi ljudmi. Srečanja bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt z dolgoletnimi izkušnjami. Na srečanjih bo priložnost za pogovor in izmenjavo izkušenj med udeleženci.

Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije, kognitivno-vedenjski psihoterapevt

Srečanje poteka preko ZOOM aplikacije.
Za udeležbo je potrebna prijava na elektronski naslov [email protected] S prijavami zaključimo na dan srečanja, ob 16. uri (povezavo bomo na vaš elektronski naslov poslali okrog 16.45)

Termini srečanj: 

  • četrtek, 25. novembra 2021, ob 17.00
  • četrtek, 9. decembra 2021, ob 17.00
  • četrtek, 23. decembra 2021, ob 17.00

Živimo v času, ki je poln velikih sprememb, preizkušenj, negotovosti in zmedenosti, v času, v katerem smo med drugim obremenjeni s kompleksnimi posledicami pandemije covid -19. Vsi izzivi, obremenitve, preizkušnje, izgube in prikrajšanosti, s katerimi se soočamo, se odražajo v naši duševnosti, v našem doživljanju sveta in samega sebe, v odnosih z drugimi.