Pogovori za dušo – srečanja namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami

14.10.2021 ob 17:00 Celje Dom sv. Jožef, Izobraževanje , COVID19
Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih. Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih.

Dom sv. Jožef Celje vabi na Pogovore za dušo, srečanja, ki so namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami.

Pripravljajo šest srečanj, ki so namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami, psihičnimi težavami, obremenitvami, stresom, posledicami epidemije COVID-19. Odprta so za vse, ki imajo interes in čutijo potrebo po tovrstni podpori, pridružijo pa se lahko v katerem koli terminu.

Udeleženci bodo pridobili znanja in veščine, ki bodo v pomoč pri sproščanju, notranjem umirjanju, spoprijemanju s tesnobo, strahom, zaskrbljenostjo, depresivnostjo, težavami s spanjem, pri uravnavanju svojih čustev, razvijanju sočutja in urejanju odnosov z drugimi ljudmi. Srečanja bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt z dolgoletnimi izkušnjami. Na srečanjih bo priložnost za pogovor in izmenjavo izkušenj med udeleženci.

Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije, kognitivno-vedenjski psihoterapevt

Termini srečanj: 

  • četrtek, 14. oktobra 2021, ob 17.00
  • četrtek, 28. oktobra 2021, ob 17.00
  • četrtek, 11. novembra 2021, ob 17.00
  • četrtek, 25. novembra 2021, ob 17.00
  • četrtek, 9. decembra 2021, ob 17.00
  • četrtek, 23. decembra 2021, ob 17.00

Živimo v času, ki je poln velikih sprememb, preizkušenj, negotovosti in zmedenosti, v času, v katerem smo med drugim obremenjeni s kompleksnimi posledicami pandemije covid -19. Vsi izzivi, obremenitve, preizkušnje, izgube in prikrajšanosti, s katerimi se soočamo, se odražajo v naši duševnosti, v našem doživljanju sveta in samega sebe, v odnosih z drugimi.

Za udeležbo je potrebno izpolnjevati pogoje PCT, kar bodo ob prihodu tudi preverjali.