Dogodki v Hiši kruha pri Svetem Duhu nad Škofjo Loko

20.4.2013 Sveti Duh nad Škofjo Loko Duhovni program
Uršulinski samostan - foto - SŠK Uršulinski samostan - foto - SŠK

V domu duhovnosti Hiša kruha, ki se nahaja pri Svetem Duhu nad Škofjo Loko, sestre uršulinke skupaj z laiki in nekaterimi duhovniki pripravljajo različne programe. V aprilu 2013 se bodo zvrstili naslednji dogodki:

Celonočna adoracija

V noči iz četrtka, 4. na petek, 5. aprila 2013, bo v Kapeli presvetlega obličja celonočna adoracija v tišini. Potrebne so prijave.

Duhovne vaje Slavite Boga v svojem telesu

Duhovne vaje Slavite Boga v svojem telesu bodo potekale od petka, 5. do četrtka, 11. aprila 2013. Vodili jih bodo Thalia Linn, Francis Nolan in s. Judita Mihelčič OSU.

Srečanja za starše in botre birmancev

Srečanji za starše in botre birmancev bosta dve soboti zapored in sicer 13. in 20. aprila 2013 med 9.00 in 16.00. Vodila ju bo dr. Polona Mušič Vesel.

Sočutna.si

V okviru programa za ženske Sočutna.si bo v soboto, 13. aprila 2013, med 9.00 in 21.00 potekala delavnica za osebno in duhovno rast z naslovom Skozi izgubo in žalost na novo pot. Vodila jo bo dr. Katarina K. Erzar.

V omenjenem domu po dogovoru sprejemajo posameznike ali različne skupine na dneve počitka, študija ali osebne duhovne vaje. Nudijo možnost za osebni pogovor, svetovanje in vključitev v psihoterapevtski proces za posameznike, pare in družine po relacijskem modelu p. Christiana Gostečnika OFM.


Dodatne informacije o navedenih programih dobite v Inštitutu za celostno rast osebnosti na GSM: 041/765–496 ali po e-pošti na naslovu: [email protected].