Dan odprtih vrat in 4. medgeneracijski festival v Zavodu A. M. Slomška

13.10.2012 Maribor Mladina, Starostnik

Zavod Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru v soboto, 13. oktobra 2012, prireja dan odprtih vrat in 4. medgeneracijski festival.

Dan odprtih vrat bo za Škofijsko gimnazijo in Dijaški dom Antona Martina Slomška potekal v dvorani Zavoda Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru med 9.30 in 10.30, kjer se bo odvijal predstavitveni program gimnazije in dijaškega doma, nato pa bo sledil še ogled prostorov. Možen bo tudi pogovor z dijaki, vzgojitelji in profesorji.

Od 11.00 dalje pa bo prav tako v Zavodu potekal 4. medgeneracijski festival, na katerem bodo zanimiva predavanja z gosti, delavnice in športne aktivnosti. Med drugim bodo sodelovali Tomo Križnar, Lučka Kajfež Bogataj, Alenka Rebula, Ester Fabiani, Matej Metlikovič idr. Letošnji medgeneracijski festival bo potekal v sklopu prireditev Maribor 2012 – Evropska prestolnica kulture in City Volunteers.

Zloženka


Dodatne informacije dobite v Zavodu Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru pri gospe Silvi Belšak, tel. 0590/921–05, e-naslova: [email protected] ali [email protected] oz. na povezavi: www.slomskov-zavod.si