Adventne duhovne vaje v vsakdanjem življenju: “Da vam dam prihodnost in upanje.” (Jer 29, 11)

25.11.2021 Slovenija Duhovni program, Advent, Duhovne vaje

Ignacijev dom duhovnosti vabi na adventne duhovne vaje v vsakdanjem življenju 2021, ki bodo potekale pod geslom "Da vam dam prihodnost in upanje." (Jer 29, 11)

Človek je od Boga obiskano bitje. Pripraviti v srcu prostor za Božji obisk, prepoznati Božji obisk, zaslutiti ljubeče hrepenenje Boga po srečanju s slehernim človekom – to bo naša pot v adventnih duhovnih vajah v vsakdanjem življenju (ADVŽ).

Način: vsakodnevna osebna molitev z Božjo besedo, tedensko srečevanje v skupini s podelitvijo molitvenih izkušenj ter z napotki za molitev. Omogočeni so tudi osebni pogovori z molitvenim spremljevalcem/spremljevalko. Več o programu.

 

Zaradi epidemioloških razmer bodo ADVŽ letos potekale preko spleta. Iz Ignacijevega doma bodo ADVŽ potekale ob četrtkih ob 20.uri, s pričetkom 25. novembra. Prijavite se preko obrazca na strani Ignacijevega doma duhovnosti. V primeru, da vam termin ne ustreza, se lahko pridružite kateri od skupin, ki jih vodijo naši sodelavci in so navedene spodaj (v tem primeru kontaktirajte direktno osebo, ki je navedena kot kontakt za tisto skupino in ne izpolnjujte obrazca).

Izola – Ankaran: četrtek ob 20.00 do 21.30 (pričetek 25.11.). Kontaktna oseba: s. Polona Švigelj, [email protected].

Radovljica: torek ob 20.00. Kontaktna oseba: Simon Meglič, [email protected]

Rogatec – Olimje: ponedeljek ob 19.00. Kontaktna oseba: Marika Mikolič, [email protected]

Ajdovščina – Šturje: četrtek ob 20.00 (pričetek 25.11.). Kontaktna oseba: Danica Fornazarič, [email protected]

Ivančna Gorica: torek ob 20.00. Kontaktna oseba: Renata Strmole, [email protected]

Sele – Avstrija: termin še ni znan. Možna vključitev do zapolnitve mest. Kontaktna oseba: Alexander Mak, [email protected]

Vodice – še v dogovarjanju. Kontaktna oseba: Andrej Korelc

 

Več na spletni strani Ignacijevega doma.