Živiš? Duhovni trening za voditelje & menedžerje

29.12.2017 ob 17:00 Duhovni program, Izobraževanje
Dohovni trening za voditelje in menedžerje Dohovni trening za voditelje in menedžerje

Ignacijev dom v Ljubljani organizira duhovni trening za voditelje in menedžerje, ki ga bodo vodili dr. Peter Rožič, DJ, dr. Jože Roblek, DJ in dr. Peter Knauer, DJ.

Datumi: 29.–31. december 2017 (začetni/osnovni trening) ter 11.–14. januar 2018 (nadaljevalni trening)

Si podjeten? Si podjetna?

Zate kot podjetnika/podjetnico in voditelja/voditeljico so večkrat bolj kot akademska znanja ključne osebnostne lastnosti in dobra psihofizična kondicija, ki ti pomagajo pri soočenju z vsakdanjimi izzivi.

A pogosto ti manjka stik s seboj, soočenje s cilji in z željami, ki nemirno migetajo v tvojih globinah. V stresu in vsakdanji naglici jih zatreš in prestaviš na enkrat drugič. Na jutri, ki morda nikoli ne pride.

Biti v stiku s seboj, tukaj in sedaj: to je vrhunski privilegij, ki si ga kot moder in preudaren voditelj ne smeš pustiti odvzeti. Nujen je za uspešno soočenje z življenjskimi in poslovnimi izzivi.

Jezuiti te vabimo, da skupaj odrinemo na globoko. Vsak v svojo notranjost, da se osebno, duhovno in poslovno prerodiš na posebej prilagojenem treningu. Strogi bomo in delovni, a zagotavljamo, da tudi uspešni. Na vikendu (začetne) ali tednu (nadaljevalne) askeze in tišine, ki ju občasno podjetnik nujno potrebuje, se boš soočil s svojimi talenti in strahovi, s svojimi mislimi, čustvi in telesom. In vrnil se boš nov in prerojen, voditelj in podjetnik.

Na čudovitem neznanem kraju Slovenije ali Belgije

Več informacij in prijave na [email protected] ali 070-499-850