Zakaj še za-upaš po ločitvi?

26.9.2013 ob 19:30 Kamnik Družina, Izobraževanje , Knjiga
Naslovnica knjige Naslovnica knjige

V dvorani Frančiškanskega samostana na Frančiškanskem trgu 2 v Kamniku bo v četrtek, 26. septembra 2013, ob 19.30, okrogla miza s pogovorom in pričevanji o tem, kako po ločitvi živeti po veri v cerkvenem občestvu ter kako po ločitvi in /ali ponovni poroki slediti Kristusovemu klicu. Sodelovali bodo naslednji gostje: Marija Cigoj, Barbara Košuta, Helena Reščič Granda, Viljem Granda, Andrej Saje in moderator Robert Štaba.

Povod za pogovor o navedeni temi je prevod knjige Srečanje ljubezni in resnice – Pot upanja za ločene in /ali znova poročene kristjane (avtor Andre-Joseph Leonard, bruseljski nadškof), ki je izšla konec julija pri založbi Emanuel. 

Na večer so poleg duhovnikov in Bogu posvečenih oseb povabljeni tudi verniki po ločitvi, zaročenci, ki se pripravljajo na zakrament zakona, voditelji družinske pastorale ter prijatelji in družinski člani razvezanih in/ali znova poročenih kristjanov.


Večer v sodelovanju s Socialno akademijo (Socialni teden 2013) organizirata založba in Skupnost Emanuel. Dodatne informacije dobite na GSM 041/880–622 ali 031/717–822.