Vpis v študijski program Duhovno izpopolnjevanje

15.9.2018 Ljubljana Izobraževanje , Duhovni program, Teologija

Do 15. septembra 2018 je odprt vpis v študijski program Duhovno izpopolnjevanje na Teološki fakulteti UL.

Študijski program je namenjen osebnostni in duhovni rasti ter usposabljanju spremljevalcev drugih na poti krščanskega življenja. Župnikom omogoča osvežitev študija teologije, še posebej pod vidikom duhovnosti, ovrednotenje dosedanjih izkušenj pastoralnega dela in skupnega iskanja novih pastoralnih poti v duhu Jezusa Kristusa. V veliko pomoč je tudi katehetom in katehistinjam ter vsem sodelavcem v župniji za njihovo osebno življenje in tudi poslanstvo v župniji.

Program obsega deset predmetov. Izvaja ga štirinajst profesoric in profesorjev Teološke fakultete UL in poteka dve leti ob sredah od 16.30 do 20.45. Vključuje tudi štiri praktično-izkustvene vikende vaj.

V program se lahko redno vpišejo diplomanti študijskih in višješolskih programov do 15. septembra 2018. Študij se začne z oktobrom 2018.

Vpis poteka preko spleta: http://www.teof.uni-lj.si/izobrazevanje/bodoci-studenti

(Informacije za bodoče študente / Programi za izpopolnjevanje – Prijave – Duhovno izpopolnjevanje).

Dodatne informacije na spletni strani Teološke fakultete http://www.teof.uni-lj.si/izobrazevanje/programi-izpopolnjevanja/duhovno-izpopolnjevanje[email protected], 051 613 373; ali [email protected], 01 232 56 86; na Googlovih spletnih straneh, če vtipkate: Duhovno izpopolnjevanje.