Vabilo na okroglo mizo ob izidu publikacije Naš skupni dom - Povezanost migracij in razvoja v Sloveniji

14.5.2019 Ljubljana Begunec, Dobrodelnost, Karitas

V torek, 14. maja 2019, v galeriji Družina, na Krekovem trgu 1, v Ljubljani, ob 10. uri bo predstavitev publikacije Naš skupni dom. Povezanost migracij in razvoja v Sloveniji, ki jo bodo predstavili na okrogli mizi Naš skupni dom.

Publikacija je nastala v okviru projekta MIND - Migracije. Povezanost. Razvoj., pripravila jo je Slovenska karitas v sodelovanju z Inštitutom RS za socialno varstvo, organizacijo Global Migration Policy Associates (GMPA), Caritas Europa  in predstavniki vladnih služb, nevladnih organizacij ter verskih skupnosti v Sloveniji. Publikacija predstavlja zgodovinsko in trenutno stanje migracij v Sloveniji, osvetljuje glavne izzive priseljevanja in odseljevanja, izpostavlja dobre prakse v Sloveniji ter pogled Karitas na migracije in celostni človeški razvoj.

V tem tednu bodo še v 10. drugih EU državah sodelavci Karitas, partnerji v projektu MIND, predstavili javnosti njihove nacionalne publikacije Skupni dom

Udeležbo sporočite do 10. maja 2019 do 9.00 na 031-832-920 ali 01/300–59–69/60 oz. e-naslov: [email protected], kjer dobite tudi več informacij.