Vabilo na koncertni večer skupine abend

24.11.2023 Ljubljana Koncert, Glasba, Zavod sv. Stanislava

Nedolgo nazaj smo v nedeljskem evangeliju poslušali o talentih – dani so vsakomur, z leti jih negujemo, množimo in pride tudi čas, da jih z veliko hvaležnostjo podelimo s svetom.

To so si k srcu vzeli tudi člani glasbene skupine ABEND in posneli svojo drugo zgoščenko slavilne glasbe v slovenskem jeziku. Ob tej priložnosti nas lepo vabijo na edinstven in res krasen koncertni večer v petek, 24.11.2023, ob osmi uri zvečer v športni dvorani Osnovne šole Alojzija Šuštarja v Ljubljani.

Na drugi zgoščenki so skrbno zbrane skladbe, ki so bile del glasbenega repertoarja ABENDA zadnje tri leta in so se združile pod naslovom »Naslednja postaja«.

Skupini se bo na odru pridružil in glasbo obogatil tudi godalni kvartet, celoten večer pa bo s svojo besedo povezal igralec Gregor Čušin.

Vstopnice za dogodek so na voljo v spletni prodaji na mojekarte.si in na njihovih prodajnih mestih (kioski in trafike, Petrol, OMV…). Možno jih bo kupiti tudi na vhodu športne dvorane, na dan koncerta. Če bi na koncert rada prišla družina z več člani, ali če si težko privoščite nakup vstopnice, pišite ABENDU in bodo našli rešitev, saj to nikakor ne sme biti ovira, da manjkate.

Pridite in povejte naprej, da pojemo in slavimo skupaj!

Kot pravi njihov slogan: Amen, aleluja!