Svetopisemski maraton 2015

11.10.2015 Cerkev na Slovenskem Cerkev v Sloveniji, Sveto pismo

V tednu med 11. in 18. oktobrom 2015 bo pri Sv. Jožefu v Ljubljani potekal Svetopisemski maraton – neprekinjeno celotedensko branje Svetega pisma. Letos nosi naslov V ljubezni ni strahu.

 

BRANJE NA SVETOPISEMSKEM MARATONU V LJUBLJANI:

O podrobnostih odprtja, zaključka ter spremljevalnih dogodkov vas bomo še sproti obveščali, zaenkrat vas vabimo le, da se k branju pri Sv. Jožefu v Ljubljani prijavite preko seznama branja na naslednji POVEZAVI.

 

ORGANIZACIJA "MINI" SVETOPISEMSKEGA MARATONA V VAŠEM KRAJU:

Da pa bogata duhovna hrana ne bi bila na voljo le prebivalcem osrednje Slovenije, vas toplo vabimo, da se nam (ponovno) pridružite in pomagate pripraviti MINI SVETOPISEMSKI MARATON TUDI V VAŠEM KRAJU! Veseli bomo, če bo tudi vaš dogodek potekal v času Ljubljanskega maratona - torej med 11. in 18. oktobrom.

Prepuščamo vam, da se sami odločite, koliko časa bi želeli brati - lahko sta to tudi samo po dve uri; lahko berete zvečer do polnoči, preko cele noči ali pa 24 ur! Izbira je vaša.

Koordinator za mini Svetopisemske maratone g. Bojan Doljak ([email protected]; 040/432 475) vam bo na podlagi spodnje prijavnice poslal vse potrebne informacije - kako pripraviti prostor, kako organizirati seznam branja, kako povabiti ljudi, ipd. Prejeli boste tudi plakate.

Lokalni organizatorji lahko maraton v svojem kraju prijavite do 1. oktobra preko spodnje spletne prijavnice: http://goo.gl/forms/dRF3Hyeg3e

Benjamin Siter, koordinator svetopisemskega maratona

www.svetopisemskimaraton.si