Stična diha pri Svetem Duhu pri Škofji Loki

9.11.2013 ob 17:00 Sveti Duh pri Škofji Loki Cerkev na Slovenskem, Mladi
Naj se duh Stične mladih razširi v vsakdan Naj se duh Stične mladih razširi v vsakdan

V soboto, 9. novembra, se bo pri Svetem Duhu pri Škofji Loki odvilo drugo od treh srečanj, poimenovanih Stična diha. Gre za odmev na Stično mladih, za prenos izkušnje skupnosti, veselja in Božje bližine v vsakdanje življenje in v lokalno okolje.

Ob 17.00 se bomo zbrali pri Hiši kruha in se udeležili zanimivih delavnic. Na voljo bodo naslednji izzivi s privlačnimi naslovi:

  • Filmska delavnica - DAVID IN DAVID o Filmu, Čudežu in filmu kot možnem čudežu,
  • Plezalna delavnica - Woytyla, izkušnja, ki te spremeni,
  • Rešen odvisnosti in zasvojenosti. Kaj pa ti?,
  • Nasprotje ljubezni je poželenje; Fejstlook na Fejsbook,
  • Apostol 21. stoletja (1.2 beta).

 V nadaljevanju bomo v kulturnem domu prisluhnili mladim glasbenikom na predizboru novega glasbenega festivala Radia Ognjišče, za prijeten zaključek pa bo poskrbela glasbena skupina Odsev s svojim koncertom.

Poleg navedenega bo Stična diha omogočila prostor za srečevanja in spoznavanja, deljenje izkušenj, krepitev povezanosti mladih v lokalnem okolju ter spodbudo za njihovo delovanje.

Stično diha, ki je namenjena mladim, animatorjem, duhovnikom, mladinskim voditeljem in drugim pastoralnim delavcem, pripravljamo Društvo SKAM – Skupnost katoliške mladine, Radio Ognjišče ter mladi iz škofjeloške dekanije.

Vabimo vas, da se dogodka Stična diha pri Svetem Duhu pri Škofji Loki udeležite in nanj povabite zainteresirane mlade.


Več informacij na spletnem naslovu: http://www.sticna.net/po-21-septembru/sticna-diha/sveti-duh-pri-skofji-loki/ ali na e-naslovu [email protected].


Ustvarjalci Stične mladih,

Društvo SKAM – Skupnost katoliške mladine