Seminar za zakonske pare Duhovna pot v zakonu

13.9.2013 ob 18:00 Kančevci Duhovne vaje
Foto: splet Foto: splet

 

V Domu duhovnosti Kančevci bo od petka, 13. do nedelje, 15. septembra 2013, potekal seminar za zakonske pare Duhovna pot v zakonu, ki ga bosta vodila imago partnerska terapevta Lidija in Jože Kociper.

Duhovna pot v zakonu je izobraževalni program za krščanske zakonce, ki temelji na imago partnerski terapiji in teoriji o partnerstvu, ki je predstavljena v knjigi Najina ljubezen (H. Hendrix). Program pomaga parom razumeti in poglobiti svoj odnos na osnovi novega načina pogovora. Šele ko spoznamo drugega iz njegovega zornega kota, ga lahko imamo radi. Na ta način omogočamo drug drugemu medsebojno zdravljenje in rast. Namen programa je graditi, podpirati in krepiti predan zakonski odnos, saj gre za duhovni proces, ki poglablja povezanost med zakoncema in s Kristusom. Spreminjanje odnosa med možem in ženo izboljšuje tudi njun odnos z otroci in drugimi ljudmi. Ta program ponuja novo perspektivo odnosa.

Seminar se prične v petek zvečer ob 18.00, sklep pa bo v nedeljo ob 14.30. Zakonca prebereta knjigo H. Hendrix: Najina ljubezen ter izdelata vizijo svojega odnosa. Navodila za vizijo so na koncu omenjene knjige.


 

Prijave in dodatne informacije dobite v Domu duhovnosti Kančevci, GSM: 041/780–109, e-naslov: [email protected].