Program za osebnostno in duhovno rast Šola odnosov in odpuščanja

11.10.2019 Ljubljana Duhovni program, Izobraževanje

Enoletni program za osebnostno in duhovno rast Šola odnosov in odpuščanja obsega dva duhovna vikenda, dvanajst 3-urnih delavnic, približno na tri tedne, domače delo po navodilih in osebno duhovno spremljanje.

Program se bo izvajal od oktobra 2019 do junija 2020 z začetkom od 11. do 13. oktobra 2019. Voditelja bosta p. Ivan Platovnjak DJ in ga. Sonja Pungertnik

Odnosi so ena najlepših, pa tudi najtežjih dimenzij človekovega življenja. Kadar se v njih dobro počutimo, so vir sreče tako za nas kot za našo okolico. Žal pa smo prav v odnosih mnogokrat tudi ranjeni. Takšne rane, še zlasti, če so globoke, potrebujejo posebno skrb in nego, saj zaznamujejo celotno našo bitje. Vplivajo tako na odnos do človeka, ki nas je ranil, kakor tudi na naš odnos do sebe, drugih ljudi, do sveta na splošno in do Boga. Takšne rane more pozdraviti le odpuščanje. Čeprav je odpuščanje Božja milost, pa vendar zahteva sodelovanje človeka. Je proces, ki se ne more začeti, če vanj zavestno in svobodno ne vstopimo. Šola odnosov in odpuščanja je namenjena vsem, ki bi radi izboljšali svoje odnose in vstopili v proces odpuščanja.

Informacije in prijave v tajništvu Doma vsak delovni dan od 8.00 do 15.00 na GSM: 051 613 374 ali kadarkoli po e-pošti na naslovu [email protected].

Ignacijev dom duhovnosti
Zavod sv. Ignacija, Ulica stare pravde 11, Ljubljana
https://ignacijevdom.si