Postne duhovne vaje v vsakdanjem življenju: “Božja ljubezen se sklanja do dna človeške mizerije”

28.2.2022 Ljubljana in drugi kraji po Sloveniji Duhovne vaje, Post

Očetova ljubezen po Kristusu doseže človeškost in jo premeri od vrha do tal, vso višino in globino, vso širino in dolžino. To je tako velika skrivnost, da je ves postni čas potreben za vstopanje v to. Ta program teče že mnogo let in mnogi so prejeli dragoceno pomoč za duhovno poglobljen in zavzeto živet postni čas kot pripravo na Veliko noč.

Način: vsakodnevna polurna osebna molitev z Božjo besedo, tedensko srečevanje v skupini s podelitvijo molitvenih izkušenj ter z napotki za molitev. Omogočeni so tudi osebni pogovori z molitvenim spremljevalcem/spremljevalko. Vodi p. Milan Bizant DJ s sodelavci. Več o vsebini programa.

Srečanja bodo potekala v skupinah, po različnih krajih v Sloveniji. Način srečanj (v živo ali na daljavo) bomo prilagodili takratnim epidemiološkim razmeram.

V Ignacijevem domu bosta potekali dve skupini, ena ob ponedeljkih, druga ob četrtkih (izberite želeni termin na spodnji prijavnici), obe ob 20. uri. Prvo srečanje ponedeljkove skupine bo 28. februarja, četrtkove pa 3. marca.

Termini ostalih skupin Postnih duhovnih vaj po Sloveniji (v glavnem po Zoomu, razen če je navedeno drugače), kjer se lahko vključite, so:

Ivančna gorica, ponedeljki ob 20. uri, kontakt Renata: [email protected]
Rogatec, srede ob 19. uri, kontakt Marika: [email protected]
Ajdovščina-Šturje, petki ob 20. uri, kontakt Danica: [email protected]
Celje, v živo, predvideno ob ponedeljkih, kontakt Marika: [email protected]
Za študente, v živo: Jezuitski kolegij v Ljubljani, srede ob 20. uri, kontakt: [email protected]

Za vključitev v katero od teh skupin pišite na email posameznih kontaktnih oseb, ki so navedene zraven. Vse skupine imajo prva srečanja v tednu od 28. februarja do 6. marca.

Za prijavo na termine v Ignacijevem domu duhovnosti izpolnite obrazec na spletni strani.