Nova knjiga Založbe Dravlje: Razločevanje

6.12.2017 Duhovne vaje, Knjiga
Založba Dravlje: Razločevanje Založba Dravlje: Razločevanje

Pri Založbi Dravlje je izšla nova knjiga francoske avtorice Monique Lorrain z naslovom Razločevanje.

»Mladi, vera in razločevanje poklicanosti« je naslov sinode, ki jo je napovedal papež Frančišek za začetek prihodnjega leta. O čem pravzaprav papež govori, ko omenja razločevanje?

Na to vprašanje odgovarja knjižica Monique Lorrain, francoske redovnice iz reda Hčera svetega Frančiška Ksaverija (La Xavière), ki je izšla konec novembra pri Založbi Dravlje. V zvestobi duhovni izkušnji Ignacija Lojolskega nam avtorica predstavi razločevanje kot pot, ki vodi v notranjost, k poslušanju tega, kar se dogaja v nas in k osebnemu odnosu z Bogom. Knjižica ni zbirka receptov za takojšnjo uporabo, temveč povabilo na potovanje, na katerem lahko srečamo svojo življenjsko zgodbo, Boga in bližnje.

Založba Dravlje ob podpori slovenskih jezuitov izdaja knjige, ki slovenske bralce bogatijo s spoznanji iz ignacijanske duhovnosti.

Knjige za dušo bodo v tej založbi našli vsi, ki iščejo, kako bi sredi vsakdanjega življenja živeli pristno krščansko življenje ter oseben stik z Bogom na način, ki ga navdihuje sv. Ignacij Lojolski.

Več podatkov o knjigi in naročilo na tej povezavi.