Nadškof Stanislav Zore podelil diplome diplomantom FPV

17.12.2014 ob 18:00 Galerija Družina, Krekov trg 1, Ljubljana Fakulteta za poslovne vede, Izobraževanja
Nadškof Stanislav Zore in diplomant FPV Nadškof Stanislav Zore in diplomant FPV

V sredo 17. decembra 2014 je v okviru predbožičnega srečanja Akademskega zbora, sodelavcev, študentov in prijateljev Fakultete za poslovne vede pri Katoliškem inštitutu potekala podelitev diplom diplomantom Fakultete za poslovne vede. Naziv diplomirani ekonomist oz. diplomirana ekonomistka (UN) si je pridobilo 9 novih diplomantov univerzitetnega študijskega programa Poslovne vede.

Vse prisotne je pozdravil in nagovoril dekan fakultete doc. dr. Žiga Andoljšek, ki je izpostavil različna področja, s katerih so diplomanti pripravili svoja diplomska dela (obremenitev stroškov dela in primerjava z drugimi državami; vpliv poslovnega okolja na poslovanje podjetja; vpliv reform trga dela na zaposlenost; vloga kalkulacij pri poslovnih odločitvah; upravljanje terjatev v malih podjetjih; uspešnost uporabe sistema pravične trgovine; obdavčitev iger na srečo in primerjava z drugimi državami; izzivi poslovne etike; franšizing kot poslovna priložnost). Zahvalil se je tudi mentorjem, ki so študente z nasveti spremljali v času pisanja diplomskih nalog. Diplome je diplomantom podelil ljubljanski nadškof in metropolit msgr. Stanislav Zore.

Za glasbeno popestritev dogodka so poskrbeli učenci Glasbene šole v Zavodu sv. Stanislava iz Šentvida, za kar se jim še enkrat najlepše zahvaljujemo, predvsem ravnatelju g. Dragu Arku.

Celotna galerija fotografij je dostopna na profilu Fakultete za poslovne vede na Facebook-u!