Javna tribuna z naslovom Zviševanje davkov? Forum o smiselnosti zviševanja davkov kot o načinu reševanja državnega proračuna

15.11.2012 Ljubljana Fakulteta za poslovne vede, Finance
Foto - SŠK Foto - SŠK

Pobuda za pravično in svobodno družbo, skupina za razmislek na Fakulteti za poslovne vede v četrtek, 15. novembra 2012, ob 19.00, v dvorani M3-4 v Cankarjevem domu na Prešernovi cesti 10 v Ljubljani pripravlja javno tribuno z naslovom Zviševanje davkov? Forum o smiselnosti zviševanja davkov kot o načinu reševanja državnega proračuna.

Gostje na javni tribuni bodo:

  • dr. Anže Burger,
  • Primož Cirman,
  • Stane Menard,
  • dr. Igor Masten,
  • mag. Mitja Steinbacher,
  • mag. Andrej Šircelj in
  • Bojan Švigelj.

Dodatne informacije dobite na sedežu Fakultete za poslovne vede na Ciril-Metodovem trgu 9 v Ljubljani, tel. 01/360–28–84 ali 0820/52–300 ali po e-pošti na naslovu [email protected]. Udeležba na forumu je brezplačna, vendar ob obvezni potrditvi (najkasneje do vključno srede, 14. novembra 2012) zaradi zagotovitve ustreznega števila sedišč na prizorišču.

Če vas dogodek zanima in bi se ga želeli udeležiti, ste vabljeni, da to storite s klikom na povezavo, ki vodi do spletnega obrazca.

Javna tribuna skupine za razmislek Pravična in svobodna družba je periodična odprta tribuna o konkretnem vprašanju oziroma rešitvi, ki se nanaša na aktualno dogajanje v slovenskem oziroma mednarodnem družbeno-političnem ali gospodarskem okolju. Zaželeno je aktivno sodelovanje vseh, tudi obiskovalcev iz občinstva. Namenjena je gospodarstvenikom, strokovnjakom s posameznih področij, nosilcem političnih pristojnosti, izvajalcem izobraževalnega procesa, oblikovalcem javnega mnenja, mladim in vsem, ki jim vprašanja ureditve družbenega okolja in stanja vrednot v Sloveniji pomenijo pomemben vidik osebne uspešnosti in kakovosti družbenega življenja v obče.


Poročilo o dogodku.