Glas življenja 2017: Glasba, veselje, dobrodelnost!

23.5.2017 ob 19:30 Ljubljana Družina, Duhovno gibanje, Glasba, Glasbenik, Koncert, Življenje

Letos se bo že četrtič odvijal koncert Glas življenja v Antonovem domu v Ljubljani na Viču (Tržaška 85). Tokrat se bomo ob glasbenih poslasticah lahko srečali 23. maja 2017 ob 19.30.

Zakaj smo se odločili pripraviti koncert?

Glasba!
Skupaj z odličnimi glasbeniki želimo pripraviti večer, ki bi poslušalce napolnil z veseljem do življenja, da bi tako to veselje ponesli še drugim.

Veselje!
Ko smo opazovali ljudi okoli sebe, se nam je zdelo, da nam Slovencem primanjkuje veselja do življenja. Prevzemata nas malodušje in pesimizem. Ali to opažate tudi vi? Novice, ki jih dnevno prejemamo preko medijev, so pogosto podobne črni kroniki in vse to nam daje občutek, da je z našim svetom nekaj narobe. To nas lahko potre in žalosti. Zato smo se v Zavodu ŽIV!M odločili, da bomo organizirali koncert, kjer se lahko vsaj za en večer sprostimo, se zabavamo in napolnimo z veseljem.

Veselje, ki bo v našem srcu, bomo lahko dajali naprej tistim, ki jih srečamo na cesti, avtobusu, šoli, faksu, službi, doma… Saj veste, dajemo to, kar imamo v sebi. Zato dajmo sebi priložnost, da se vsaj 23. maja napolnimo s tem, kar je dobro in odložimo skrbi vsaj za en večer.

Dobrodelnost!
Koncert Glas življenja ima še eno posebno poslanstvo – dobrodelnost. Vstopnine na koncert ni, ste pa vabljeni, da po svojih zmožnostih v veliki oranžni škatli (ki jo je res težko spregledati J), pustite svoj finančni prispevek. Vaš prispevek bo namenjen družinam v stiski iz Programa PreŽIV!M.
Z denarjem, ki ga na koncertu zberemo plačamo družinam položnice za elektriko, vodo, najemnino, po potrebi tudi hrano in opremo za dom. V preteklem letu smo 24 družinam, ki jih spremljamo z vašo celoletno pomočjo plačali kar za več kot 13.000€ položnic.

Kdo bo letos nastopal?

Kako lahko sodelujete?

1.  Molitev
Vabljeni, da naš projekt podprete z molitvijo, da bo potekal gladko in bo res dosegel gornje tri namene.

2.  Donatorstvo
Ker Zavod ŽIV!M nima stalnih virov financiranja in se preživlja z darovi, vas prosimo, če nam za ta projekt pomagate po svojih močeh s finančnim darom, saj bo z organizacijo koncerta nastalo precej stroškov.

3.  Pridite na koncert!
Koncert pripravljamo za vas, zato res ne smete zamuditi tako čudovitega dogodka.

Dobrodošli, da nas podprete tako, kot vi čutite, da lahko.


Zavod ŽIV!M
Tabor 12, 1000 Ljubljana
tel.: 040 577 468
e-pošta: [email protected]
Facebook: Zavod ŽIV!M
Twitter: Twitter Zavod ŽIV!M
spletna stran: www.zavod-zivim.si