Dobrodelni koncert Slomškove ustanove Gradite z nami verigo solidarnosti

10.4.2013 ob 20:00 Maribor Mladina, Katoliška šola, Radio Ognjišče
Zavod Antona Martina Slomška v Mariboru Zavod Antona Martina Slomška v Mariboru

 

V sredo, 10. aprila 2013, ob 20.00 bo v Zavodu Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru potekal dobrodelni koncert Slomškove ustanove v sodelovanju z Zavodom Antona Martina Slomška in Radiem Ognjišče pod naslovom Gradite z nami verigo solidarnosti. Sodelovali bodo Vokalna skupina Il Divji, učenci Glasbene in baletne šole A. M. Slomška ter dijaki in dijakinje Škofijske gimnazije A. M. Slomška, Gimnazije Želimlje in Škofijske gimnazije Vipava.

Slomškova ustanova bo z Zavodom Antona Martina Slomška in Radiem Ognjišče izvedla celodnevno dobrodelno akcijo, ki se bo končala s skupnim večernim dobrodelnim koncertom dijakov slovenskih katoliških gimnazij. Dogajanje bo neposredno prenašal Radio Ognjišče.

Interesenti za donacije dijakom iz socialno šibkejših družin bodo lahko ta dan oddali svoj dar s klicem na brezplačno številko 080/64–65.

 

Dodatne informacije dobite v Zavodu Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru pri Silvi Belšak, tel. 0590/92–207, e-naslov: [email protected], na spletni strani www.slomskov-zavod.si ali pri Nataši Bezjak Pečnik, tel. 0590/92–104 ter e-naslov: [email protected].