Dobrodelna prireditev z naslovom Dotik nasmeha

30.1.2012 Ljubljana

V športni dvorani Škofijske klasične gimnazije v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano bo v ponedeljek, 30. januarja 2012, ob 19.00, dobrodelna prireditev z naslovom Dotik nasmeha, ki jo pripravljajo dijakinje 3. c letnika s Škofijske klasične gimnazije.

Nastopili bodo naslednji gostje: trio Adijo, April, Dark Heart, Dekliški zbor Zavoda sv. Stanislava pod vodstvom dirigentke Helene Fojkar Zupančič, Dunking Devils, Gal Gjurin, Glasbena delavnica pop-petje.si, Ingenium, Matija Jager, Uroš Kuzman, Rok'n'Band, Miha Vodičar in Nadiya Bychkova, Tin Vodopivec in Ana Zupan.

Zbrana sredstva bodo namenili naslednjim otrokom s posebnimi potrebami:

  • Fantu iz Srednji šole za gluhe in naglušne. Njegova mama prejema skromen zaslužek, oče pa je odpuščen delavec SCT-ja in ima zaradi zdravstvenih težav majhne možnosti za ponovno zaposlitev.
  • Dijaku, ki biva v Zavodu Janeza Levca, kjer je deležen pomoči, spodbud in usmerjenja. Ima invalidno mamo in očeta alkoholika. Mama se je pred nasilnim možem umaknila v varno hišo.
  • Trem mladoletnim otrokom, ki obiskujejo šolo s prilagojenim programom. Njihova mama ima priznan status invalida, oče pa zanjo opravlja vlogo družinskega pomočnika. Družina se sooča z materialno stisko.

Vstopnice za prireditev so na voljo v poslovalnicah e-študentskega servisa in tajništvu Škofijske klasične gimnazije.


Dodatne informacije dobite pri mentorici projektne naloge gospe Bernardi Podlipnik po e-pošti na naslovu: [email protected] ali na spletni strani www.stanislav.si.