Dobrodelna akcija Slovenske karitas Darilo za prijatelja

4.12.2019 Dobrodelnost, Karitas

V sredo, 4. decembra 2019, je podjetje Acron, d.o.o., predalo Slovenski karitas prvi del zbranih daril v dobrodelni akciji 'Darilo za prijatelja'. Veliko družin v Sloveniji živi v pomanjkanju in starši breme praznikov še težje prenašajo kot preostale dni v letu.

Podjetje Acron, d.o.o., v svojih papirnicah Office&More v Mercator centru Maribor in Planetu Tuš Celje ter v galanteriji Bags&More v Cityparku Ljubljani je predalo prvi del donacije iz dobrodelne akcije 'Darilo za prijatelja'. Kar 1000 tako zbranih igrač in ustvarjalnih pripomočkov bodo v Karitas v sklopu prazničnih obdarovanj razdelile otrokom, ki živijo v težjih socialnih razmerah.

Dobrodelna akcija 'Darilo za prijatelja' je potekala v novembru in se decembra nadaljuje. V poslovalnicah Office&More in Bags&More so pripravili nabor določenih izdelkov, ki jih priporočajo za obdarovanje otrok: igrače, ustvarjalne pripomočke in otroške nahrbtnike. V imenu vsake stranke, ki bo v času akcije kupila katero od teh daril, bodo en enak izdelek podarili v dobrodelni namen. Vsa na ta način zbrana darila bodo namenili Slovenski karitas. 

Vabljeni, da skupaj razveselimo še več otrok! 

»Iz srca hvala za vsak podarjeni paket, ki bo zagotovo narisal nasmeh na obraz otrokom iz socialno ogrožanih družin v Sloveniji. Prejemniki paketov bodo ob igri in ustvarjanju začutili vašo solidarnost.« 

 

Slovenska karitas