Predstavitev knjige 52 stvari, ki jih otroci potrebujejo

7.3.2016 ob 11:00 Ljubljana Izobraževanja, Knjižne novosti

Celjska Mohorjeva družba vabi v ponedeljek, 7. marca 2016, ob 11. uri v knjigarno Celjske Mohorjeve na Nazorjevi ulici 1 v Ljubljani na matinejo ZA MAME IN OČETE.Pogovor bo potekal ob knjigah:

- Angela Thomas: 52 stvari, ki jih otroci potrebujejo od mame in

- Jay K. Payleitner: 52 stvari, ki jih otroci potrebujejo od očeta


52 spodbud, zamisli, ustvarjalnih namigov ... mamam, da vzgojijo zdrave, odgovorne otroke, in pomoč pri ustvarjanju trdnih družinskih vezi Spodbudna razmišljanja, kako lahko ustvarjalno in sočutno živimo svoje materinstvo. Po eno razmišljanje na teden, kako so matere poklicane, da z veseljem, brez občutkov krivde, v polnosti zaživijo in k polnemu življenju povabijo tudi otroke. Nadvse konkretni zapisi prinašajo vsaj 52 svežih in uporabnih idej, kako lahko postanemo boljše mame – take, kot smo, z otroki, kakršne imamo, v okolju, v katerem živimo. Vsakemu od 52 razmišljanj sledi kratek povzetek, t. i. sporočilo srca.

52 stvari, ki jih otroci potrebujejo od očeta je dobrodošlo branje za vse, ki se na to vlogo šele pripravljajo, kot tudi za že polno zaposlene očke. Praktični, smešni, vselej premišljeni, nadvse uporabni namigi vam bodo v dragoceno pomoč, predvsem pa se boste ob njih zavedli, kako pomembno vlogo imate v življenju svojih otrok.