Vabilo na seminar Glej, Luč!

Objavljamo vabilo Katoliške karizmatične Prenove.

Januarja 2013, že tretjič zapored, začenjamo seminar za izlitje sv. Duha na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki ga organizira Prenova v Duhu.


Zakaj ravno tukaj, ko pa je toliko cerkva praznih? Zato, ker je lakota in žeja po Bogu v Sloveniji velika, predsodki do Cerkve pa tudi.
Želimo priti predvsem do teh, ki še ne poznajo Božje ljubezni. Do žejnih, obteženih,prestrašenih, do tistih, ki so na vrhu, pa se zavedajo, da jim svet ne more nuditi dovolj, do tistih, ki so bežno že nekaj slišali o Jezusu, pa si ga želijo najti… pa vendar ne bi prestopili praga cerkve.
Vse pripravljamo prostovoljci, ki imamo radi Jezusa in imamo izkušnjo, da je živ in da spreminja življenja.
Seminar se bo odvijal pet tednov zapored: 30.1., 6.2., 13.2., 20.2. in 27.2.2013.
P. James, pa tudi nekateri drugi karizmatiki, so za Slovenijo napovedali NOVE BINKOŠTI. Naj v času, ko se, zaradi vsesplošne krize, vse bolj širi obup in tema, Bog pokaže, da je zmagovalec. Saj, kjer se pomnoži greh, se še veliko bolj pomnoži milost. Zato prosimo vse za molitveno podporo, posebno še bolne in trpeče, da darujejo svoje trpljenje, da se bodo dogajala znamenja in čudeži.
Prisrčno vabljeni vsi, ki vas žeja po živem Bogu!

Najem dvorane moramo plačati, zato bomo zelo veseli finančne pomoči. Če se kdo čuti nagovorjen, lahko denar nakaže na TRR 24200-9004376942 pri Reifeissen – Krekovi banki za “Glej, Luč 2013″.

Vstop je prost.

koordinatorka Mojca Giacomelli